6943103405 - 6936586304 ΡΑΓΚΑΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 76, Γκύζη klatka6@gmail.com
hero image

 

 

 
 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
DAWLAT ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Γυψοσανίδες - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Υδραυλικές Εργασίες - Γενική Ανακαίνιση Γκύζη Αττική


Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι ο κόσμος έχει την ανάγκη να κάνει μία μερική ή μια ολική ανακαίνιση στον χώρο του. Μία καθόλου εύκολη διαδικασία εμείς την απλοποιούμε ακόμα περισσότερο. Παρέχουμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό πακέτο υδραυλικών εργασιών που είναι απαραίτητες για την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.


Η τεχνική εταιρεία “DAWLAT ” η οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Γκύζη, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει κάθε τύπου υδραυλική εργασία  σε πολύ οικονομικές τιμές και ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε υδραυλική εργασία
Για την ανακαίνιση του χώρου σας ή για την επισκευή βλαβών. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γκύζη, όλη την Αττική αλλά και την ολόκληρη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Ποιοτικές υδραυλικές εργασίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς
 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις υδραυλικές εργασίες παντώς τύπου εξυπηρετώντας το Γκύζη, ολόκληρη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και ο στόλος που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε άμεσα για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία έχετε ανάγκη.

Στόχος μας να ικανοποιούμε στο μέγιστο τις απαιτήσεις σας παρέχοντάς σας κορυφαίας ποιότητας υδραυλικές εργασίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.