6943103405 - 6936586304 ΡΑΓΚΑΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 76, Γκύζη klatka6@gmail.com
hero image

 

 

 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ & ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
DAWLAT ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Γυψοσανίδες - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Υδραυλικές Εργασίες - Γενική Ανακαίνιση Γκύζη Αττική


Με έδρα το Γκύζη στο κέντρο της Αθήνας και πεδίο δραστηριοποίησης σε όλη την Αττική αλλά και την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης, η τεχνική εταιρεία DAWLAT αναλαμβάνει κάθε τύπου μονωτική εργασία που έχετε ανάγκη να πραγματοποιήσετε. Εμπιστευθείτε μας για θερμομονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών, μονώσεις υπογείων και δεξαμενών, θερμοπροσόψεις και για οποιαδήποτε άλλη μονωτική εργασία που σχετίζεται με τον τομέα της μόνωσης.

Η τεχνική εταιρεία “DAWLAT ” έχει ως στόχο να συνεργάζεται άψογα με τους πελάτες της και να προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα, παρέχοντας κορυφαίες σε ποιότητα υπηρεσίες, για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στο Γκύζη, ολόκληρη την Αττική αλλά και την Ελλάδα στις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
 
Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε μονωτική εργασία 
Από την αρχή μέχρι το τέλος. Αναλαμβάνουμε την μόνωση του χώρου που θα μας υποδείξετε και εγγυώμαστε για το αποτέλεσμα
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Συνέπεια & επαγγελματισμός
 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα στο κομμάτι της μόνωσης του χώρου σας. 

Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε κάθε τύπου μονωτική εργασία με εγγύηση για ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Έχουμε ως στόχο την παροχή κάθε πιθανής λύσης για το πρόβλημά σας δίνοντας τις κατάλληλες υπηρεσίες μόνωσης που ανταποκρίνονται στο μέγιστο στις ανάγκες σας.

   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.