6943103405 - 6936586304 ΡΑΓΚΑΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 76, Γκύζη klatka6@gmail.com
hero image

 

 

 
 
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
DAWLAT ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Γυψοσανίδες - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Υδραυλικές Εργασίες - Γενική Ανακαίνιση Γκύζη Αττική


Οι κατασκευές με το υλικό της γυψοσανίδας είναι μια πολύ αξιόπιστη και οικονομική λύση στις μέρες για μία μοντέρνα και αισθητικά όμορφη ανακαίνιση του χώρου που εσείς επιθυμείτε, είτε της οικίας είτε του επαγγελματικού  σας χώρου.

Η τεχνική εταιρεία “DAWLAT ” η οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Γκύζη, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει κάθε τύπου εργασία που σχετίζεται με γυψοσανίδες και γύψινες κατασκευές σε πολύ οικονομικές τιμές και ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετικα με την γυψοσανίδα
Από την αρχή μέχρι το τέλος. Με το υλικό της γυψοσανίδας έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε ότι επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Η πιο επαγγελματική κατασκευή γυψοσανίδας στην Αθήνα
 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις γύψινες κατασκευές παντώς τύπου εξυπηρετώντας το Γκύζη, ολόκληρη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Οι γυψοσανίδες που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και για να δημιουργήσουμε μια κατασκευή πλήρως λειτουργική αλλά και αισθητικά όμορφη χειριζόμαστε σύγχρονα εργαλεία ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε το αποτέλεσμα όπως το ονειρεύεστε. 

Κατασκευάζουμε ακόμα και την πιο απαιτητική κατασκευή με το υλικό της γυψοσανίδας σε πολύ οικονομικές τιμές και επαγγελματική συνέπεια.

   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.