6943103405 - 6936586304 ΡΑΓΚΑΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 76, Γκύζη klatka6@gmail.com
hero image

 

 

 
 
 
DAWLAT ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Γυψοσανίδες - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Υδραυλικές Εργασίες - Γενική Ανακαίνιση Γκύζη Αττική


Η τεχνική μας εταιρεία “DAWLAT” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γκύζη, δραστηριοποιείται από το 2006 με τεχνικές εργασίες, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της. 

Διαθέτοντας πολύπειρη εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλες τις νέες τεχνοτροπίες, καθώς και σύγχρονα εργαλεία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών υπηρεσιών και κατασκευών όπως οι γυψοσανίδες, οι μονώσεις, οι θερμοπροσόψεις και οι υδραυλικές εργασίες. τελευ μπειρους χειριστές καθώς και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας παντός είδους χωματουργικές εργασίες, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη και την διεξαγωγή των εργασιών χωρίς καθυστερήσεις ή απρόοπτα.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας έως σήμερα, έχουμε πραγματοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό έργων σε όλη την Αττική αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για οποιοδήποτε τεχνικό έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η εμπειρία μας στα τεχνικά και ο μεγάλος αριθμός έργων που έχουμε πραγματοποιήσει, μπορούν να σας εξασφαλίσουν τις ιδανικές λύσεις σε κάθε είδους τεχνικό έργο όπως οι γυψοσανίδες & οι γύψινες κατασκευές, οι μονώσεις της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, οι θερμοπροσόψεις και οι υδραυλικές εργασίες.

Μπορούμε να αναλάβουμε τεχνικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν όλους τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν για κάθε είδους τεχνική εργασία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σκοπός μας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση προς τον εκάστοτε πελάτη και η παράδοση ενός αξιόπιστου, ουσιαστικού και αισθητικά όμορφου τεχνικού έργου
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.