6943103405 - 6936586304 ΡΑΓΚΑΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 76, Γκύζη klatka6@gmail.com
hero image

 

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
DAWLAT ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Γυψοσανίδες - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Υδραυλικές Εργασίες - Γενική Ανακαίνιση Γκύζη Αττική


Η τεχνική εταιρεία “DAWLAT ” η οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ανακαίνισης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γκύζη, όλη την Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων όσων αφορά την ανακαίνιση του χώρου που επιθυμείτε. Η πολύχρονη εμπειρία μας και τα πολλά έργα ανακαίνισης που έχουμε ολοκληρώσει μας δίνει την δυνατότητα να εγγυηθούμε για ένα ουσιαστικό αλλά και ένα μοντέρνο και αιασθητικά όμορφο αποτέλεσμα το οποίο θα καλύψει στο μέγιστο τα θέλω σας.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ
  Υδραυλικές Εργασίες
  Μονώσεις
  Θερμοπροσόψεις
  Γύψινες Κατασκευές
  Πατώματα
  Ελαιοχρωματισμοί
  Εύκαμπτα Πετρώματα
 
Η εταιρεία DAWLAT αποτελεί μία σίγουρη λύση για εσάς για την ανακαίνιση του χώρου που επιθυμείτε. Μπορούμε να αναλάβουμε εξ΄ ολοκλήρου την μερική ή την ολική ανακαίνιση του χώρου που θα μας υποδείξετε.

Συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες προκειμένου να προμηθευόμαστε κορυφαίας ποιότητας υλικά για να έχουμε κορυφαία αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το τεχνικό γραφείο μας, αποτελεί εγγύηση για την γενική ανακαίνιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
Στόχος του τεχνικού γραφείου μας είναι να σας προσφέρει πάντα σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.